Ілона Хмелева запрошена співкерувати робочою групою щодо санкцій проти Росії

12:45, 30.05.2024
card-img

Ілона Хмельова, секретар Ради економічної безпеки України (РЕБ), була запрошена співкерувати робочою групою ISECS щодо Росії.  

The International Sanctions and Export Control Society (ISECS) — це асоціація, що займається питаннями глобальних санкцій і дотримання експортного контролю, об'єднавши колишніх посадовців держрегулювання та правоохоронних органів, адвокатів і інших досвідчених спеціалістів галузі. 

Для посилення своєї діяльності ISECS запускає декілька окремих робочих груп і група щодо Росіі (ISECS Russia Working Group) — перша з них. До неї долучилися Стівен Вілкокс, голова ISECS, колишній держслужбовець та представник уряду США в Росії, та Еліна Рібакова, старша наукова співробітниця Інституту міжнародної економіки Петерсона, директорка з міжнародних програм та віцепрезидентка KSE. 

ISECS-RWG займатиметься широким спектром тем, пов'язаних з міжнародною торгівлею та діяльністю РФ, включаючи санкції проти Росії та їх дотримання, діяльність групи Вагнера та диверсії, вчинені Росією.  

Для РЕБ ця співпраця є дуже важливою, адже це не тільки визнання нашого досвіду міжнародними партнерами, але й можливість впливати на глобальну дискусію. 

ISECS-RWG збиратиметься кожні два місяці для обговорення санкцій проти Росії та експортного контролю, що впливають на промисловість та ВПК. Наступна зустріч відбудеться 13 червня 2024 року. 

Поділитись